建筑装饰工程专业教学体系的改革与思考

收稿日期: 2007-12-20 PDF 下载 (199)
  • 作者单位: 河北软件职业技术学院 国资处, 河北 保定 071000

On dialectic relationship between the politics teaching and practice

建筑装饰工程专业教学改革始终是坚持以高等职业教育为主,通过研究装饰行业市场对人才的需求变化,及时调整教学规划和教学方案,着重把握好理论与实践、知识学习与能力培养、技术应用与个性养成、岗位适应性与持续发展性、专业与行业等关系。

T he revelations on the politics teaching and practice reflect the dialectic concept. T he dialectic view serves as the scientific basis for the revelations on the politic teaching and practice.