顶岗实习支教之我见

收稿日期: 2013-5-6 PDF 下载 (502)
  • 作者单位: 河北大学教育学院, 河北保定, 071000

On the impost teaching practice

顶岗实习支教历经数年的实践已充分展现其生机与活力,在支持基础教育特别是农村基础教育方面发挥了巨大的作用,受到社会广泛好评,但它的实践过程仍伴随一些误解,有必要加以澄清。

The years of the impost teaching practice has turned effective and energetic, in particular, in the rural education. This paper is intended to clarify the misunderstandings of it in the process of the inpost teaching practice.