• 刊名: 河北师范大学学报(自然科学版)Journal of Hebei Normal University (Natural Science)
  • CN: 13-1061/N
  • 中国科技核心期刊
  • 中国高校优秀科技期刊
  • 华北优秀期刊
  • 河北省优秀科技期刊

一类粗糙奇异积分算子交换子的加权不等式

• 1. 河北科技大学 理学院, 河北 石家庄 050054;
    2. 石家庄学院 数学系, 河北 石家庄 050035
  • DOI:

Weighted Inequalities for Commutators of Singular Integral Operators with Rough Kernel

研究了当bPBMO,T为核满足Dini型条件的粗糙奇异积分算子时,交换子[b,T]的加权不等式.

Let bPBMO,T be a singular integral operator with kernel satisfying Dini-type condition,some weighted inequalities for commutator [b,T] are obtained.